Zoekt u een ervaren schilder ? Voor al uw schilderwerk, binnen en buiten. ✔︎ Vertrouwd vakmanschap ✔︎ Altijd een oplossing ✔︎ Heeren in communiceren Klusheer Frans Klusheer Herman klusheer lorenzo Klusheer Erik klusheer Dick 088-5550555
Schilder nodig?

Zoekt u een goede schilder? Een schilder met jarenlange ervaring? Een vakman die alleen met goede producten werkt? Met het werk van een  schilder van KlusHeeren kunt u weer jaren vooruit! Het beste advies krijgt u van een schilder van KlusHeeren!  Onze schilder is inzetbaar voor het schilderen van een muur of plafond. Maar ook voor het schilderen van  woningen of kantoorpanden. En voor meerjarig onderhoudswerk.

Uiteraard werkt onze schilder  samen met onze loodgieters, elektriciëns, timmermannen en stukadoors bij kleinere of grotere verbouwingen.

Schilder advies op maat

Om tot het beste resultaat en de juiste prijs te komen is het van groot belang om eerst een goed advies te krijgen. Advies van een schilder van KlusHeeren! De beste schilder doet aan grondige voorbereiding om tot het mooiste resultaat te komen. Wilt u de beste kwaliteit? Een schilder van KlusHeeren voorziet u graag van advies en vertaalt dit naar een heldere offerte.

Om inzicht te krijgen in beoordeling van meerdere offertes hebben wij een aantal tips voor u. Lees hier meer over dit onderwerp.

Voor al uw schilderwerk

U kunt onze schilder o.a inschakelen voor het schilderen van:

  • Buiten schilderwerk;
  • Kozijnen, deuren, ramen en trappen;
  • Muren en plafonds;
  • Houtrot reparatie;
  • Advies m.b.t het onderhoud van het schilderwerk.
  • Kleine reparaties en herstel van waterschade.

Neemt u contact met ons op voor een offerte.

Over KlusHeeren

KlusHeeren, het klusbedrijf met seniore vakmannen. Opgericht in Amsterdam in 2007 met de visie om service- en klantgericht te werken. Iets wat toen, maar helaas nog steeds, onvoldoende gebeurt in onze branche. Door de jaren heen legt KlusHeeren de nadruk steeds meer op senior vakmanschap en ‘heeren in communiceren’ dan op de seniore leeftijd.

Sinds 2013 is KlusHeeren zich nadrukkelijker op de landelijke zakelijk markt aan het richten. Hiermee heeft het bedrijf veel ervaring in het onderhouden van kantoor- en bedrijfspanden, winkels en kinderdagverblijven. Door de inzet van ervaren seniore mannen, die naast hun vakmanschap ook worden geselecteerd op competenties zoals communicatie, creativiteit en slagvaardigheid, maken wij het verschil. Er werken landelijk ongeveer 100 man bij KlusHeeren.

Een aantal van onze KlusHeeren

IN 3 SIMPELE STAPPEN UW KLUS GEREGELD

Stap 1

formulier invullen

Vul het webformulier in, zodat wij de benodigde gegevens compleet hebben.

Stap 2

Afspraak maken

De Klusheer neemt contact op, om de klus door te spreken en het maken van een afspraak

Stap 3

Klus uitvoeren

Op de afgesproken dag voert de Klusheer de werkzaamheden uit en laat een factuur achter

ONAFHANKELIJKE REVIEWS VAN ONZE KLANTEN

KlusHeeren Schilder Tips