Ervaren stukadoors Voor al uw stucwerk, van kleine reparaties tot het stukadoren van volledige woningen. ✔︎ Vertrouwd vakmanschap ✔︎ Persoonlijke service ✔︎ Snel beschikbaar
klusheer Dick Klusheer Frans Klusheer Ray klusheer lorenzo Klusheer Herman
Stukadoor nodig?

Een stukadoor van KlusHeeren heeft jarenlange ervaring. Hierdoor levert de stukadoor vakwerk aan uw wand en plafond. Vraag ons gerust om een offerte, we maken deze tenslotte graag. Bovendien werkt de stukadoors samen met onze andere vakmannen bij kleinere of grotere verbouwingen. Waaronder loodgieters, timmermannen, schilders en elektriciens.

Snel beschikbaar & flexibel

Onze vakbekwame stukadoors zijn over het algemeen snel beschikbaar. Een stukadoor van ons geeft u tevens advies. Heeft u een spoedklus, neemt u dan gerust contact met ons op. Klik hier voor meer informatie over onze tarieven en tevens onze  werkwijze.

Voor al uw stukadoorswerk

Een stukadoor verricht o.a. de volgende werkzaamheden:

  • Egaliseren en stucen van muren en plafonds;
  • Schilderklaar maken van een wand of plafond;
  • Sierpleister aanbrengen;
  • Raapwerk (ruwe muren egaliseren);
  • Aanhelen of repareren aan uw bestaande stucwerk;

Over KlusHeeren

KlusHeeren, het klusbedrijf met seniore vakmannen. Opgericht in Amsterdam in 2007 met de visie om service- en klantgericht te werken. Iets wat toen, maar helaas nog steeds, onvoldoende gebeurt in onze branche. Door de jaren heen legt KlusHeeren de nadruk steeds meer op senior vakmanschap en ‘heeren in communiceren’ dan op de seniore leeftijd.

Sinds 2013 is KlusHeeren zich nadrukkelijker op de landelijke zakelijk markt aan het richten. Hiermee heeft het bedrijf veel ervaring in het onderhouden van kantoor- en bedrijfspanden, winkels en kinderdagverblijven. Door de inzet van ervaren seniore mannen, die naast hun vakmanschap ook worden geselecteerd op competenties zoals communicatie, creativiteit en slagvaardigheid, maken wij het verschil. Er werken landelijk ongeveer 100 man bij KlusHeeren.

Een aantal van onze KlusHeeren

IN 3 SIMPELE STAPPEN UW KLUS GEREGELD

Stap 1

formulier invullen

Vul het webformulier in, zodat wij de benodigde gegevens compleet hebben.

Stap 2

Afspraak maken

De Klusheer neemt contact op, om de klus door te spreken en het maken van een afspraak

Stap 3

Klus uitvoeren

Op de afgesproken dag voert de Klusheer de werkzaamheden uit en laat een factuur achter

ONAFHANKELIJKE REVIEWS VAN ONZE KLANTEN

KlusHeeren Schilder Tips